Backend Engineer til Audio & Video teamet

Som Backend Engineer i det nye Audio & Video team hos Berlingske Media får du muligheden for at arbejde med nyudvikling og de nyeste teknologier på tværs af Berlingske Medias sites.

Berlingske Media startede som en lille avis for 275 år siden, og er i dag landets største digitale mediehus. Tilsammen vender læserne flere side hos vores fem medier (Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv) end hos konkurrenterne. Vi arbejder konstant med at sikre, at læserne får relevant, engagerende redaktionelt og kommercielt indhold på alle vores medier for at udfylde rollen som en fri og ansvarlig presse. 

Som Backend Engineer hos os vil du blive en del af det nye Audio & Video team, hvis fremmeste opgave er at udvikle software, der støtter op om vores evne til at skabe værdi for brugeren og sikre, at vi har kapabiliteterne til at blive Danmarks førende digitale multimediehus. Afdelingen arbejder på nogle af Danmarks største og vigtigste frie medier: Berlingske, BT, Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv.

Teamet består i dag af i alt fem kompetente medarbejdere og udviklingschefen for Audio & Video, som hjælper med at sætte retningen på visionen. Derudover forventes det, at teamet vil vokse både på frontend og backend området indenfor det næste år. Teamet er generelt præget af en ”eksperimenterende” mentalitet, hvor mange ting er mulige og flere ideer afprøves. Derudover er det et product lead team med hurtige releases og kort fra ide til handling. 

Jobbeskrivelse
Vi ønsker at være førende på audio og video. Derfor har vi behov for en dygtig og skarp Backend Engineer indenfor Node.js til udviklingen i Audio og Video teamet. I den forbindelse skal vores backend arkitektur på området bygges på ny, således at den understøtter den bedste brugeroplevelse på audio og video området.

I denne rolle får du derfor muligheden for at komme med på rejsen og være den eksekverende part på backend arkitekturen. Dette betyder, at der ikke er noget ældre legacy kode, som skal vedligeholdes, men i stedet et fokus på udvikling og arbejde i de nyeste teknologier på tværs af Berlingske Medias sites.

Du vil på baggrund af din viden og kompetencer komme til at arbejde med udvikling på alle mediernes sites, hvilket primært foregår i Node.js. Dette inkluderer, at tage ansvar for backend udviklingen og drive implementeringer. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med AWS, da alt vil være fuldt integreret i AWS. Samtidigt vil du deltage i teknologiske diskussioner i teamet for at finde frem til de bedste løsninger. 

Dine arbejdsopgaver

  • Udvikling af backend infrastruktur i Node.js
  • Har ansvaret for etablering og efterfølgende videreudvikling af en sund og stabil teknisk platform - inklusiv tilhørende AWS infrastruktur
  • Indgå i bredere diskussioner om arkitektur på tværs af IT.


Om dig

Det er ikke afgørende hvilken uddannelsesmæssig baggrund, du kommer med. Dét, som er vigtigst er, at du har den nødvendige faglige erfaring og motivation vægtes ligeledes højt.

I forhold til din faglige erfaring er det vigtig a du har:

  • En solid erfaring med backend udvikling, særligt i Node.js
  • Forståelse for frontend udvikling i form af React
  • Erfaring med eller interesse for at drive infrastruktur i Cloud solutions, så som AWS, Azure eller Google (fx containers) 

Derudover forventes det, at du er god til at samarbejde og har stærke analytiske evner, samt har du modet til at prøve noget nyt. Vi ser også gerne, at du har en solid teknisk viden og nyder at dele ud af den.

Derfor skal du arbejde hos os
Du får muligheden for at blive en del af et nyt Audio og Video team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du får indflydelse på Backend udvikling for nogle af Danmarks mest besøgte mediesites samtidig med, at du arbejder i nogle af de nyeste teknologier. Audio og Video området er desuden et felt i rivende udvikling, og Berlingske Media har investerer nu endnu mere i digital udvikling og lyd. 

Ydermere er Berlingske Media præget af et fladt hierarki og er en tæt og sammentømret organisation. Der er høj anciennitet i virksomheden og vi prioriterer sociale arrangementer højt.

Henvendelse
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Freja Heltborg, Rekrutteringskonsulent på mail freh@berlingskemedia.dk eller telefon +45 3045 1018.


Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Tiltrædelse: 
Snarest muligtAnsøgningsfrist: 31. august 2022