Frontend Engineer til Audio og Video teamet

Bliv en del af Berlingske Medias nye Audio Video team og få muligheden for at komme med på rejsen mod, at vi bliver førende indenfor Audio og Video området. Her vil du blandt andet være den udførende part på frontend udvikling på nogle af Danmarks største mediesites.

Berlingske Media startede som en lille avis for 275 år siden, og er i dag landets største digitale mediehus. Tilsammen vender læserne flere side hos vores fem medier (Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv) end hos konkurrenterne. Vi arbejder konstant med at sikre, at læserne får relevant, engagerende redaktionelt og kommercielt indhold på alle vores medier for at udfylde rollen som en fri og ansvarlig presse. 

Som Frontend Engineer hos os vil du blive en del af det nye Audio & Video team, hvis fremmeste opgave er at udvikle software, der støtter op om vores evne til at skabe værdi for brugeren og sikre, at vi har kapabiliteterne til at blive Danmarks førende digitale multimediehus. Afdelingen arbejder på nogle af Danmarks største og vigtigste frie medier: Berlingske, BT, Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv.

Teamet består i dag af i alt fem kompetente medarbejdere og udviklingschefen for Audio & Video, som hjælper med at sætte retningen på visionen. Derudover forventes det, at teamet vil vokse både på frontend og backend området indenfor det næste år. Teamet er generelt præget af en ”eksperimenterende” mentalitet, hvor mange ting er mulige og flere ideer afprøves. Derudover er det et product lead team med hurtige releases og kort fra ide til handling. 

Jobbeskrivelse
Vi ønsker at være førende på audio og video. Derfor har vi behov for en engageret og skarp Frontend Engineer med speciale i React til udvikling af audio og video.

Som Frontend Engineer og React expert hos os vil du være med til at være den eksekverende part på frontend arkitekturen. Du får som Frontend Engineer muligheden for at udvikle til nogle af de største mediesites i Danmark. Derudover er Lyd og Video et område som stadig er i drastisk udvikling, og du vil komme til at være medskaber af den udvikling, hvor der er fokus på kvalitet, hastighed og skalering.

Du vil på baggrund af din viden og kompetencer komme til at arbejde med udvikling i både React, Javascript, CSS og HTML. Derudover vil du være med til at udvikle og optimere Berlingske Medias Lyd og Video på alle vores sites. Dette inkluderer at tage del i frontend udviklingen og implementeringer. Derudover er det væsentligt, at du forstå at sætte dig ind i brugernes mindset og deltage i udviklingen på baggrund af dette. 

Dine arbejdsopgaver

  • Udvikling af alle mediernes sites i React, JavaScript, CSS og HTML
  • Deltage i R&D og workshops samt have et tæt samarbejde med andre udviklere og PM’er
  • Tæt samarbejde med UX’ere og designere for at sikre, at alle implementeringer ser ud - og opfører sig - som forventet. På tværs af devices, browsers og skærmstørrelser.
  • Udvikling og optimering af lyd og video på alle sites gennem REST API (blandet andet OmnyStudio og JW Player).


Om dig 

Det er ikke afgørende hvilken uddannelsesmæssig baggrund, du kommer med. Dét, som er vigtigst er, at du har den nødvendige faglige erfaring og motivation vægtes ligeledes højt.


I forhold til din faglige erfaring er det vigtig a du har:

  • En brugerorienteret tilgang til udvikling af software
  • En solid erfaring med React
  • En æstetisk sans, der sørger for, at alle vores løsninger ender ud i et flot og brugervenligt produkt.

Ydermere er det en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med HTML, CSS/SCSS, JavaScript samt TypeScript
  • Erfaring med at arbejde indenfor audio- eller videouniverset.
  • En vis forståelse for Node.js.

Derudover forventes det, at du kan samarbejde og ser dig selv som en team-player. Samtidig skal du gerne have øje for slutbrugeren, og har et can-do mindset. 


Derfor skal du arbejde hos os

Du får muligheden for at blive en del af et nyt Audio og Video team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og, hvor du får indflydelse på frontend udvikling for nogle af Danmarks mest besøgte mediesites. Audio og Video området er desuden et felt i rivende udvikling, og Berlingske Media investerer nu endnu mere i digital udvikling og lyd. 

Samtidig er Berlingske Media præget af et fladt hierarki og er en tæt og sammentømret organisation. Der er høj anciennitet i virksomheden, og vi prioriterer sociale arrangementer højt.

Henvendelse
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Freja Heltborg, Rekrutteringskonsulent på mail freh@berlingskemedia.dk eller telefon +45 3045 1018.


Ansøgning
Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse: Snarest muligtAnsøgningsfrist: 31. august 2022